Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dotazy a komentáře - archiv


 

Komentáře

Přehled komentářů

Špalek - povolenka

Dobrý den,
v červnu 2018 mám zaplacenou dovolenou v Březích u Týna na Vltavou. Jsem kaprář ze severní Moravy a tak se chci zeptat, zda mi pro chytáni na Vltavě v Březích a Hněvkovické přehradě stačí celosvazová povolenka.
Děkuji předem za info...

Frýba Eduard - Re: povolenka

Pane Špalku, na našich revírech samozřejmě platí celosvazová povolenka. Hezké zážitky u našich vod vám přeje E. Frýba - jednatel

nespokojený - Re: Re: povolenka

Ono to tak samozřejmé není všude. Byl jsem loni na dovolené nedaleko Liberce a vlastně jsem si vůbec nezachytal, protože si tam vyčlenily skoro všechny použitelné vody do vod místního významu a chytat se tam na celostátní povolenku nesmí. Proč jen my tady jsme tak blahosklonní a všem dovolíme na našich vodách chytat?? Proč si jinde musíme dokupovat jejich nějaké speciální povolenky?

spokojený - Re: Re: Re: povolenka

V JČ má většinu revírů ve "vlastnicví" jihočeský svaz. Někde jinde je mají i místní organizace a na ně se kupují zvláštní povolenky místního významu. Stejně jako když si koupíte jihičeskou a budete chtít chytat ve středních čechách, tak si koupíte ještě středočeskou a nebo celosvaz. Ale pokud má MO své zvláštní revíry, musíte přikoupit, tak to peostě je pane nespokojený!

Jirka - Hostenka

Dobrý den. V červenci jedu na dovolenou na Hněvkovickou Vn. Chtěl bych se zeptat kde vyřídit povolenku na Jižní Čechy? Jsem členem na severní moravě. A hlavně bych se chtěl zeptat zda to nejde vyřídit s předstihem. Přijíždím na dovolenou v sobotu a to už asi nikdo nebude.
Díky za odpověď.
Jirka

Frýba - jednatel - Re: Hostenka

Pane Jirko, hostovačky vydává prodejna sportovních potřeb na Malé Straně, Orlická 481, pan Seidl č.tel.: 775244609, 777244600. Tak s ním se dohodněte. Hezké dny u jihočeských vod přeje Frýba

Jirka - Re: Re: Hostenka

Díky moc za radu.

Peter Doležal - email

Dobrý den jsem rybař z Prahy a vlastním celosvazovou povolenku. Chtěl bych se zeptat proč ste dopustili aby takhle zlikvidovali rybařské místa na kořensku. To sme vážně tak slabomyslní a nebo zbabělý se snažit lobovat za užasne krajinne místa na lov. proč tolik železa a betonu na břehu.

Frýba - jednatel - Re: email

Pane Doležale, mohu vás ujistit, že do procesu splavnění Vltavy naše místní organizace aktivně byla zapojena, měli jsme řadu připomínek, některé se podařilo uplatnit ( břehové hrázky pod jezem v Hněvkovicích, přechod pro ryby na témže jezu, proplachy na lagunách v místní části Břehy) některé bohužel ne(prohrábky lagun, větší odstupy hrázek od břehů a jiné). Zde bych chtěl připomenout, že akce spojená se splavněním není jen regionálního rozměru, ale státního. Jste z Prahy, zeptejte se třeba Rady ČRS, kolik připomínek dala k celostátně sledované akci zde u nás, případně na dalších obdobných místech republiky. Je třeba se také podívat na fakta, že ty úpravy nelze hodnotit jen z hlediska rybářského, ale třeba i energetického, povodňového, dopravního a také turistického - prostě, na řece nejsme jenom my - rybáři. Tak to je vše z našeho, dle vás slaboduchého pohledu. Hezké májové dny přeje Frýba

Milouš - Informace o sportovních akcích na Vltavě 20

Dobrý den, v akcích je datum dopisu pro Vás únor 2017 a kajakáři nebo co to je za spolek tam mají datumy s rokem 2016 pro akce, co Vám to poslali za paskvil co platí? Kde to bude, podle ricnich kilometru to neumim dohledat? Poradite? Jak to ze muzou zahradit celou reku a nemuzeme lovit a ani projet, kdyz je tam nejaka uzavirka od kajakaru. Povodi to uzavrelo nebo jen ty kajakari, co neustale jezdi pres vlasce.

neprduch - lodičkáři

Dobrý den. Jezdím na Nový dvůr, je to moje srdeční voda, ale každoročně se zde rybáři potýkají s trénujícími kajakáři. Češi většinou jezdí středem řeky, ale horší je to s cizinci, na pokřiky nereagují, asi jsou to Holanďani. Jezdí blízko břehu, přestože řeka Lužnice je v těchto místech dost široká. Můžete, prosím, v zájmu rybářů toto nějak projednat?

Frýba - jednatel - Re: lodičkáři

pane Neprduch, váš postřeh předáme kajakářskému klubu v Týně nad Vltavou. Hezké dny u klidné vody přeje jednatel Frýba

neprduch - Re: Re: lodičkáři

Dobrý den, nečekal jsem, že budete tak rychle reagovat a napsal mail také kajakářskému klubu a již přišla odpověď, že to projednali s trenéry. Tak se snad situace zlepší. Děkuji i za váš přístup a snahu o řešení. Přeji hezké velikonoční svátky. Nedvěd - neprduch (nepracující důchodce).

Martin Šíl - povolenka

Dobrý večer,
kamarád by si u naší organizace rád koupil povolenku. Co pro to musí všechno udělat? Momentálně žije v Pelhřimově, ale chce sem jezdit lovit.
Díky Šíl

Frýba -jednatel - Re: povolenka

Pane Šíle zavolejte mi na tel.: 725182712 . Frýba - jednatel

Jiří Novák - Povolenka

Dobrý den. Jsem členem Mrs s platnou povelenkou. Budu v Týně na montáži 5mesicu. Chtěl v bych chodit zde na ryby,? Můžete mi poradit jakou povelenku si mám pořídit. Díky Novák

Frýba - jednatel - Re: Povolenka

Pane Nováku, můžete u nás zakoupit hostovačku, respektive územní povolenku a ta stojí 1400,-Kč. Hezké dny u jihočeských toků přeje Frýba - jednatel

Ladislav - uklid břehu

dobry den chci se zeptat kdy letos bude probihat uklid břehu vltavy

Frýba - jednatel - Re: uklid břehu

Úklid břehů bude organizován 22. dubna. Sraz pod kostelem v 09.00. Frýba

Věra - povolenka

Dobrý den,máme s manželem členství v Českých Budějovicích,lze převést na Vaši organizaci? A jak to uskutečnit?
Děkuji za odpověd Věra



 

Poslední fotografie


Mail list



Statistiky

Online: 4
Celkem: 665755
Měsíc: 6455
Den: 212