Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vltavín červenec 2021

article preview

        Vltavotýnští rybáři

Ze života organizace. Na svém posledním zasedání výbor rozhodl, že se přece jenom uskuteční výroční jednání a to 11.září na naší Sokolovně. Jednání začne v 8.30 a proběhne ve zkrácené verzi. Důvodem je projednání nových návrhů Stanov ČRS, zejména problematika brigád, působnost dozorčích komisí a úloha místních organizací v systém ČRS, volba delegátů na konferenci územního svazu, která by se měla konat na přelomu října a listopadu. To vše za předpokladu, že nedojde během prázdnin ke zhoršení zdravotní situace.

 

                                   PROGRAM  VČS

 

           konané dne 11. 9. 2021 od 8.30 hod na Sokolovně


 

  1. Zahájení –  Schválení programu  VČS – 

    

     2) Volba pracovních komisí 

 

3) Kontrola usnesení z minulé členské schůze – 

 

     4) Zpráva o činnosti MO a výboru od minulé VČS - 

 

     5) Zpráva o činnosti hospodáře – 

  

     6) Zpráva o hospodaření - 

 

     7) Zpráva dozorčí komise od poslední VČS –

 

     8) Zpráva mandátové komise – 

 

    9)Volba komise pro zarybnění a delegáta na územ. Konferenci -  

 

   10) Schválení roční závěrky a návrh rozpočtu -

 

   11) Vystoupení hostů a diskuse -

 

   14) Projednání návrhu usnesení z VČS –

 

   15) Závěr 


 

Dále bylo navrženo a schváleno, že inzerované závody v září nebudou z důvodů administrativních požadavků na organizaci. Tak snad se popasujeme za rok v klasickém termínu v červnu. Projednali jsme také závěrečnou zprávu pro NADACI ČEZ s tím, že oplocení pozemku u kanálku bude provedeno dodatečně. Zde se mohou přihlásit zájemci o splnění brigádních povinností. Č. tel. 606134007. V jednom z posledních Vltavínů jsme upozorňovali nerybáře, aby při jízdě motorovou lodí respektovali rychlost lodě, která má být tzv „na vlnu,“ což je rychlá chůze. Bohužel bylo zjištěno, že toto pravidlo je porušováno i rybáři a tak znovu upozorňujeme, že řeky nejsou jen pro motorové čluny a že jsou i jiní uživatelé vodních toků. Poznatek byl předán správním orgánům, aby konaly. Také jsme se zabývali využitím elektrického vozíku viz foto, který byl zrekonstruován a předán panu Pavláskovi,p1120401--1-.jpeg ten jej však již nemůže používat ze zdravotních důvodů, a tak jej výbor nabízí k využití rybářovi, který má zhoršenou pohyblivost ke zkvalitnění jeho života. Informace na tel. čísle 606612014.   

Výdejna povolenek. Oznamujeme, že provoz výdejny v Podskalí je ukončen. Dále lze náležitosti zakoupit po dohovoru na telefonních číslech 725182712 a 606612014.

Aktualita: Mezi rybářskou veřejností je všeobecně známo, že dne 29. ledna letošního roku nás opustil náš předseda pan Vladimír Král. Vzhledem ke zdravotním opatřením jsme se s ním nemohli rozloučit. Po dohovoru s jeho rodinou se uskuteční pietní uložení urny na městském hřbitově v Týně nad Vltavou dne 24. července v 10.00 hod. Výbor naší organizace prosí rybáře, občanskou veřejnost a členy ostatních spolků, aby přišli a vzdali hold zastupiteli města, předsedovi rybářů, baráčníků a AVZA (bývalý Svazarm) a uctili tak jeho památku.       

EFA                             

 
 

Poslední fotografie


Mail list



Statistiky

Online: 11
Celkem: 677635
Měsíc: 10244
Den: 917