Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vltavín březen 2022

article preview

 Vltavotýnští rybáři

Ze života organizace.  Máme za sebou náročnou část roku, kdy jsme realizovali přípravu a provedení výroční jednání, a ještě k tomu volební. Jak to dopadlo, tak o tom budete informováni v následujícím Vltavínu. V rámci jednání Zastupitelstva města Týna dne 17. února byl předložen poněkolikáté požadavek na kontrolu provozu lodí na Vltavě, kde vlnobití od rychle projíždějících lodí poškozuje život ve vodě. Dne 26. února byl proveden výlov rybníku Střelnice, výtěžek byl rozdělen do našich chovných rybníků. Dne 2. března zorganizoval náš hospodář p. Nekola úklidovou brigádu na rybnících v Kolodějích.img_20220303_093225.jpg Dne 8. března jsme projednávali s jednatelem jihočeského svazu problematiku spojenou výdejem povolenek podle nových směrnic, také zabezpečení VČS, požadavky na bližší podmínky lovu na našich revírech. Co nás čeká v první polovině roku, tak mimo běžných záležitostí spojených s jarní údržbou rybníků a vylepšování prostředí klubovny se nám blíží tradiční jarní úklid břehů našich řek, který proběhne dne 23.dubna, blíže budete informování v příštím Vltavínu. Dále se již připravujeme administrativně na pořádání také tradičních rybářských závodů, které budou 11. června v náhonu pod Bedrníkem. Závody budou organizovány pod hlavičkou našeho města a ve spolupráci s Jadernou elektrárnou Temelín v rámci Oranžového roku. Připomínáme, že zájemci o nový rybářský lístek mají ještě dva pokusy účastnit se školení a to 18. března a 15. dubna, místo konání je  klubovna naší organizace v Zadním Podskalí, zahájení školení je v 16 hod. 

Výdejna povolenek.

Do konce dubna bude výdejna pracovat jen v pátek od 12.00 do 18.00 hod. pro výdej náležitostí. Připomínáme, že je to termín pro zaplacení členství. Úderem půlnoci 30.dubna bude stav základny administrativně uzavřen. Po tomto termínu lze zaplatit členství se správním poplatkem.

Aktualita. Konečně se začalo volněji dýchat, pandemická pohroma je na odchodu a máme tady pohromu další ještě horší a to válečnou. Válčí se na Ukrajině. Ničí se materiální hodnoty a co je nejhorší?, že umírají lidé, zejména nevinní lidé! Lidstvo je nepoučitelné. Dělejme vše proto, aby to válčení bylo co nejrychleji zastaveno a všichni původci byli hnáni k odpovědnosti.

Něco závěr. Byl tu 8. březen významný den - svátek žen, a tak dodatečně přeje výbor organizace všem ženám zdraví, pohodu a abychom žili v míru.                                                      

                                                                                                                      EFA   









 

 




 

 
 

Poslední fotografie


Mail list



Statistiky

Online: 5
Celkem: 678020
Měsíc: 10472
Den: 872